Summer Haze


Processed with VSCO with hb2 preset


Jag mår bra, jag. Jag vet inte hur många gånger jag varit tvungen att nypa mig i armen under den här resan för att se om allt faktiskt är verklighet. Maten, ställena, människorna och nya insikterna. Allt är bara amazing.

Resan vi skulle göra blev ju egentligen till något heelt annat, men jag kan inte påstå att jag ångrar något av de beslut vi fattat tillsammans med Josefina.

Sen kan man ju inte påstå annat än att den här resan har varit väldigt lärorik hittills. Att hantera helt nya situationer man aldrig kunnat förbereda sig på, att ta hand om visumförlängningar utan hjälp eller att söka vård på ställen där språkbarriären är ett faktum.

Våra visum är äntligen förlängda och vi har drygt två veckor kvar på Bali innan vi drar vidare till Singapore!

Ciao.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s