Kuta, Bali

Godkväll från Bali.

Kom hit på söndagkväll och har knappt hunnit göra annat än bara njuta av den tropiska värmen och frukterna. Har trots vår vacay-mode hunnit hitta riktiga guldkorn till restauranger, varit på fruktmarknad och promenerat massor.

Har betalat visum för att kunna vara här en lite längre tid om vi känner för det, men det vet man ju aldrig helt säkert. Eftersom att vi bokade biljett och hotell till Bali ex tempore kan vi ju ändra oss lika snabbt på nytt.

Hotellet vi bor på nu heter Samsara Inn och ligger i Kuta. Så jäkla bra hotell som vi betalar 100€ i veckan för per person med frukost som ingår (+världens mest gästvänliga och hjälpsamma personal!!) Kan verkligen rekommendera det om ni är på väg till Bali nån gång 🙂 

Vår semester to-do-list är för tillfället riktigt patetisk och ett praktexempel på i-landsproblem, men bara för att ge er en inblick i hurudana problem vi har på vår semester ska ni få ta del av tre punkter:

  • Skaffa prepaid för att få internet
  • Färga utväxten(!!!)
  • Köpa svalare skor som man inte svettas ihjäl i

4 thoughts on “Kuta, Bali

  1. Lovar att njuta massor 😍 Kan varmt rekommendera Bali men skulle isåfall säga att du skulle vara i åtminstone två veckor så du kan resa runt o få en bättre uppfattning av stället. Kuta är största turiststaden och vi stannar bara här över jul och nyår, sen åker vi bort från det hektiska turistandet till något lugnare ställe 😊

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s