Australian Vibes

Long time no see, kära ni.

Vaknade i H:fors i onsdags efter en lite annorlunda men superbra självständighetsdag mer våra värdar i Esbo. Åt en jättegod självständinghetsmiddag med konstig men SUPERGOD “vegaani-savulohi-limppua” som bestod av malaxlimpa, oatly “på mackan” och kallrökt MOROT. Smakade precis som kallrökt lax och såg ju ut som det också, vilket var väldigt confusing.. 

Nåväl, tänkte inte skriva om självständighetsdagen utan om att vi drog iväg i onsdags och är äntligen här! 27h resa men var uppe i 34h från att vi vaknat på onsdag morgon till att vi fick sova natten till fredag (aussie-tid)..

Har stressat ihjäl oss från dag ett med jobb och boende och min kropp har sagt i från i form av feber, förstås. I skrivande stund har jag en tampong i vardera näsborre och försöker överleva flu of the year *drama queen*

Vet inte riktigt hur länge vi kommer stanna här men något vi båda är ense om är att vi vill mellanlanda i Bali några veckor innan vi drar hem…. 0ch att vi aldrig kommer orka flyga till Australien igen. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s