Special Occasion

img_3012img_3020Fylla femtio, det gör man inte varje dag! Idag firar vi både farsdag och pappas femtioårsdag. Som present fick han champagneglas från Iittalas Essence-serie, (då han redan har den seriens röd- och vitvinsglas) en älgstaty, en graverad klocka, skumpa och blommor.

Vi skålade Bollinger i de nya glasen innan vi gick iväg till morfar på farsdagskaffe. I skrivande stund ligger jag på soffan med mamma och väntar på kvällens middag; födelsedagsbarnets egen special! 🙂

Hoppas att alla mina läsare har en fin dag, oavsett om ni firar Farsdag eller inte. Tyvärr föds vi ju inte alla med samma förutsättningar, men det betyder inte att man inte kan ha en bra söndag för det!

Kram.

img_2992

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s