New Tattoo

Idag var det äntligen dags att föreviga mitt allra finaste smycke hos min favorittatuerare: Nico på Black Knight Tattoo.Medan han ritade stencilerna för min tatuering satt jag och drack en kopp kaffe och beundrade de färdigritade tatueringarna som finns tillgängliga i hans shop. Jag skulle kunna ha alla!Jag har suttit långa sittningar och har många tatueringar sedan innan men aldrig någonsin har det gjort så ont som det gjorde idag.. Efter att ha suttit och spänt mig så hårt att varenda centimeter på kroppen krampade var linjerna färdiga, och vi bestämde oss för att göra klart resten om några veckor.

Nu ligger jag hemma med huvudvärk och känner mig orkeslös. Senast jag kände så här var efter min 4,5-timmars-sittning i somras när jag tatuerade fötterna..

Tatueringen görs till minne av min mormor som gick bort för ett och ett halvt år sedan. Bilden föreställer en modifierad version av en ring jag fått av henne. Fastän den inte är färdig ännu vet jag redan nu att det här kommer att bli min favorit ❤️

2 thoughts on “New Tattoo

  1. Snyggt och va spännande att se slutresultatet! Eftersom jag också har en tatuering på samma ställe kan jag relatera till hur du kände dig under processen men det är ju såååå värt det 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s