Pub-häng

img_2873Igår spenderade jag dagens sista timmar på Little Pub, i sällskap av Christopher, Christa & Victoria. Vi hann spela kort, dricka ett par koppar kaffe och komma in i djupa konversationer innan det var dags att dra hem och få lite sömn. En högklassig onsdag med bästa tänkbara sällskap 🙂

Idag har jag varit hem-hemma och hälsat på mamma, rensat bråte ur min garderob (en HEL svart sopsäck med saker jag inte hunnit gå genom sedan jag flyttade ur min förra lägenhet) och umgåtts med min kära barndomsbästis. Och tänka sig – imorgon är det fredag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s