Vegan Meal Plan

Happy Humpday! (eller Trumpday??)

Någon gång i somras började mina arbetskolleger prata om att testa äta veganskt i en vecka, och redan då var det tänkt att jag skulle göra upp en hel veckas matlista för att hjälpa till på traven för dem. Av någon konstig anledning tog jag aldrig tag i saken, tills för några veckor sedan då jag faktiskt började notera VAD det är jag äter. Jag är numera så pass van att jag knappt tänker på vad jag köper hem eller äter, och visst blir det lätt på rutin. Hur som, här hittar ni en länk till en dropboxfil som är nerladdningsbar, om ni skulle vilja testa på att äta som jag 🙂 Inga recept bifogade men det är inget ni inte hittar genom att googla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s