#1

Tjenixen kära vänner och välkomna till ännu ett tappert försök på bloggskriveri, av ingen mindre än mig, Jennifer.

Vissa kanske känner igen mig och har läst min förra blogg från tiderna tillsammans med superduktiga kolleger på autre.fi men time has changed och det är dags att gå vidare i livet – både privat och socialt.

Mitt senaste inlägg på Autre skrevs några dagar efter min födelsedag och några dagar innan ett hemskt besked. Lusten att blogga fanns inte och pressen att leverera var för stor, så jag gav upp. Anyhow, om att gå vidare. Tyvärr har man inte så många andra val här i livet än att blicka framåt och tänka positivt *cliché* och trots de sjukdomsfall och diagnoser som drabbat mina närmaste under de senaste halvåret så är jag äntligen på väg till Australien.

Planen är att ta er med mig och hålla er uppdaterade, kanske skriva en rad eller två på engelska, möjligtvis visa er lite resebilder  och kaaanske kanske (vi får inte hoppas på för mycket nu) skriva om smink och sånt.

Stay tuned.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s